fbpx

Kleine onderhoudsbeurt Utrecht

Elke auto heeft onderhoud nodig in de vorm van een kleine of grote beurt. Dit is niet alleen belangrijk om er voor te zorgen dat de auto veiliger en betrouwbaarder blijft maar ook kunnen dure reparaties hiermee worden voorkomen. Denk hierbij aan remmen die iets aanlopen. Het probleem kan eenvoudig worden opgelost door de remdelen uit elkaar te halen, te reinigen en opnieuw in te vetten. Als je hier niets aan doet kunnen je remschoenen en remschijven onnodig hard slijten. Al heb jij er maar aan 1 wiel last vast, remmen worden altijd per set gemonteerd om remverschil te voorkomen. Bij de APK worden auto’s hier op afgekeurd.

Ook het brandstofverbruik kan toe nemen als er een luchtfilter verstopt zit of dat er andere motorische of mechanische onderdelen niet goed hun werk kunnen doen. Onderhoud is daarom niet onbelangrijk.

Bij een kleine beurt word jouw auto helemaal nagelopen en alle vloeistoffen buiten de olie (motorolie word ververst) gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Alle mankementen worden gemeld en uitvoerig besproken. Zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

Maak online een afspraak!

 

 

24/7 pechhulp


VHD Alarmcentrale: 0031(0)570783517

Autobedrijf Leidsche Rijn


Fermiweg 105
3542 CC Utrecht
Tijdens openingstijden  030 241 03 33
Mobiel:  06-13017107

Online afspraak maken


Copyright 2019 Autobedrijf Leidsche Rijn - Privacyverklaring