fbpx

Onderhoud Utrecht

Onderhoud Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht

Als lid van de BOVAG hebben wij de beschikking over fabriek specificaties, zodat jouw auto volgens fabrieksnormen gerepareerd word en het juiste onderhoud krijgt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en oliën met de hoogste specificaties. Particulier, zakelijk, of lease iedereen krijgt dezelfde service en kwaliteit. Zo ben jij verzekerd dat jouw auto in top conditie verkeerd.

Het is dan goed te weten dat de fabrieksgarantie gewoon behouden blijft, wanneer Autobedrijf Leidsche Rijn het onderhoud aan jouw auto verricht, ongeacht het merk! Jij hoeft dus NIET naar een dure merkdealer. Want wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. En dát is precies wat Autobedrijf Leidsche Rijn doet.

Wat kost het?
Eerst maken wij een complete diagnose met offerte, vertellen jou wat direct noodzakelijk is, en wat eventueel later gedaan kan worden. Zo weet jij direct wat je qua kosten kan verwachten en indien gewenst de kosten spreiden.

Als er tussentijds eens iets mis is, kun jij altijd gewoon binnenrijden: een lekke band, een kapotte uitlaat of “het lampje dat gaat branden”.
Onze receptioniste en techneuten staan 5 dagen per week voor jou klaar!
Met ons geavanceerde uitleesapparatuur kunnen we elke auto op storingen controleren en daarmee de eerste stap maken naar het oplossen van ongewenste problemen.

Voor Audi’s en Volkswagens die bij ons in onderhoud zijn hebben wij afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieks, en onderdelen garantie werkzaamheden, en bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp (vraag naar de voorwaarden).

Maak hier jouw onderhoud afspraak voor de regio Utrecht.

Veelgestelde vragen 

Ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering in wetgeving bepaal jij voortaan zelf door welk autobedrijf je het onderhoud aan jouw auto laat uitvoeren wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat jouw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht Onze goed opgeleide monteurs werken met top kwaliteit onderdelen. Deze hoogwaardige ‘OEM parts’ (Original Equipment Manufacturer) voldoen aan precies dezelfde eisen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij jouw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie. Dat geldt ook voor jonge auto’s die bij de dealer zijn gekocht. Ongeacht welk merk auto je rijdt.

Kleine- of grote beurt.

Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht De traditionele kleine- of grote beurt geldt eigenlijk alleen nog maar voor oudere auto’s. De onderhoudsintervallen zijn tegenwoordig veel langer. Moderne auto’s hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze service beurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om jouw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.

Terug naar alle diensten

24/7 pechhulp


VHD Alarmcentrale: 0031(0)570783517

Autobedrijf Leidsche Rijn


Fermiweg 105
3542 CC Utrecht
Tijdens openingstijden  030 241 03 33
Mobiel:  06-13017107

Online afspraak maken


Copyright 2019 Autobedrijf Leidsche Rijn - Privacyverklaring