Wat zeggen onze klanten

Faber MCC

Echt moeilijk is het niet...…..maar wel heel belangrijk!

Een aantal weken geleden werd ik via de site van autobedrijf Leidsche Rijn, blij verrast door de persoonlijke foto's, tekst inhoud en met wie ik te maken zou krijgen, dit gaf mij vertrouwen. Juist deze tijd vraagt een persoonlijke, professionele en een betrouwbare benadering naar mij als klant. Weten met wie je zaken doet en hoe het overkomt. Ik werd direct gebeld en daarna via de app benaderd, ook van deze tijd. Het is dan nog steeds klantgericht. De vriendelijkheid waardoor ik tevreden zou raken komt later, dacht ik. In ieder geval de moeite waard om een ritje naar Utrecht te maken, zelfs in de avond! Zo moeilijk is het niet, ze maken tijd voor mij en het komt mij beter uit! Marc stelde mij de goede vragen, gaf eerlijk antwoord en was enthousiast. Ik kon een proefrit maken en ik moest maar voelen of dit de auto was voor mij. Geen enkele druk, veel tijd en ruimte gekregen en vooral gericht op wat ik wilde. Complimenten! Na de deal werd ik op de hoogte gehouden via zijn vrouw Pascal over de formele administratie en afhandeling. Een jong stel, zeer gemotiveerd, professioneel en klantgericht met persoonlijke aandacht, niet zo moeilijk maar wel heel belangrijk. Daar word ik heel erg blij van, ik ben nu een trotse eigenaar van een nieuwe Audi A1!

 

R.Jansen

Super vriendelijk personeel, snel en naar tevredenheid geholpen. Betaalbare prijzen. Echt een aanrader! 

 

Debora van Dort

Het is erg fijn dat wanneer er een probleem met je auto is, autobedrijf leidsche rijn gelijk tijd maakt om er naar te kijken. Gelukkig kon het ook nog snel opgelost wordt. Ik ben een tevreden klant. 

 

Richard van der Tak

Toen ik in 2007 in de regio Utrecht kwam wonen, was ik op zoek naar een nieuw adres voor het onderhoud van mijn auto. Een buurman wees me op Marc die toen net voor zichzelf was begonnen en zo kwam ik op de Krommewetering bij Autobedrijf Leidsche Rijn terecht. Wat me toen meteen opviel -en nu nog steeds- is niet alleen de kwaliteit die geleverd wordt, maar ook de bereidheid om te helpen. Marc en Pascal staan echt altijd voor je klaar, ook in onverwachte situaties, en ik ben ervan overtuigd dat het deze mentaliteit is die Autobedrijf Leidsche Rijn zo populair heeft gemaakt onder haar klanten. In de afgelopen twaalf jaar is er veel veranderd en is Autobedrijf Leidsche Rijn van de kleine unit op de Krommewetering doorgegroeid naar een mooi professioneel autobedrijf met grote werkplaats, showroom en een receptie. Met Pascal heeft Autobedrijf Leidsche Rijn een perfecte regelaar in huis en met Frans goed personeel in de werkplaats maar de bereidheid om te helpen en de goede sfeer zijn nog steeds hetzelfde. Kortom: ik ben blij dat ik klant ben en zal dat ook zeker blijven. Had ik het al over de koffie gehad? Die is lekker !!!

 

Dieke van Doorn

Dank voor jullie fijne service! Jullie zijn top!

 

Ernst van der Heijden

Ik heb een zoekopdracht uitgezet bij Autobedrijf Leidsche Rijn voor een Volkswagen. Marc en Pascal hebben voor mij de perfecte auto gevonden en afgeleverd voor een mooie prijs. Ik kom hier heel graag terug. 

 

Annemarie

Autobedrijf Leidsche Rijn is mijn vaste garage voor onderhoud en reparatie. Waarom? Omdat ze met net zoveel inzet aan mijn oude peugeootje werkten als nu aan mijn nieuwe, mooiere Mini. Omdat ze altijd perfect werk leveren. Omdat ze eerlijk zijn over kosten en eerst overleggen als er iets onverwachts boven komt. Omdat ze meedenken en eerlijk advies geven. Omdat ze humor hebben. En vooral omdat ze mijn veiligheid in de auto bovenaan hebben staan en daar indien nodig extra tijd en moeite instoppen. Een garage met een hart dus, en voor mij daarom de beste!