fbpx

Seat specialist voor onderhoud in Utrecht

Het team van Autobedrijf Leidsche Rijn heet jou van harte welkom bij jouw Seat specialist in Utrecht! Autobedrijf Leidsche Rijn staat bekend als ‘jouw garage om de hoek’ door het eigen karakter van het autobedrijf. Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht staat namelijk voor klantvriendelijkheid in combinatie met professionaliteit. Dit uit zich in de combinatie tussen het specialisme en de werkplaats.

Voor ieder soort auto kun jij langs komen op afspraak, zodat goed geselecteerde en betrouwbare occasions staan te wachten op hun nieuwe eigenaar. Mocht jouw perfecte auto hier niet tussen staan, dan helpen wij jou hier graag bij door een zoekopdracht uit te voeren. Bij Autobedrijf Leidsche Rijn ben jij dus aan het juiste adres!

Het technische team van vakmensen, heeft goede ervaring met Seat en de V.A.G. groep. Van de Leon tot de Altea, Van de Exeo tot de Alhambra, onze monteurs draaien hier hun hand niet voor om. Autobedrijf Leidsche Rijn is airco-specialist en montagepartner voor winter- en zomerbanden. Autobedrijf Leidsche Rijn Utrecht verzorgt voor jou de professionele opslag van jouw winterwielen.

Maak online een afspraak!

Terug naar homepagina

24/7 pechhulp


VHD Alarmcentrale: 0031(0)570783517

Autobedrijf Leidsche Rijn


Fermiweg 105
3542 CC Utrecht
Tijdens openingstijden  030 241 03 33
Mobiel:  06-13017107

Online afspraak maken


Copyright 2019 Autobedrijf Leidsche Rijn - Privacyverklaring