Vakgarage / Werkplaats

Autobedrijf Leidsche Rijn is opgericht in 2007 aan de Krommewetering in Utrecht. Na een paar jaar konden we uitbreiden en zijn we verhuisd  naar de Proostwetering, waarbij we een aangrenzend pand hebben betrokken. Sinds 2018 zijn we gevestigd op onze huidige locatie aan de Fermiweg 105 waar we ook een mooie showroom hebben voor onze occasions. Want ook voor het vinden van een mooie occasion ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, de zogenoemde VAG-groep, en hebben hiervoor alle opleidingen gevolgd. De VAG-groep is één van ’s werelds grootste autofabrikanten. Daarnaast hebben we afspraken met een officiële dealer voor alle fabrieksonderdelen en garantiewerkzaamheden. Voor alle auto’s die bij ons in onderhoud zijn bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp.

Wij zijn daarnaast een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat je zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Natuurlijk ben je met ieder ander merk auto, camper - en tegenwoordig ook met je fiets van harte welkom! 

Altijd vertrouwd dichtbij

Vakgarage is de oudste (sinds 1991) en enige écht onafhankelijke garageformule van Nederland. Het verschil met de andere garageformules in Nederland is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelen merk, importeur of grossier. De aangesloten Vakgarages, verenigd in Stichting Vakgarage, zijn eigenaar van de garageformule Vakgarage. Onafhankelijk betekent in ons geval dus ook merkonafhankelijk. Dit betekent dat alle automerken welkom zijn in onze bedrijven. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Vakgarage niet gebonden aan een merk. Wij monteren altijd originele of A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor jouw auto bestemd zijn.

De ruim 230 landelijk samenwerkende Vakgarages bieden een full-service aanbod. Iedere Vakgarage is lid van BOVAG en RDW erkend. Vakgarage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitszorgsysteem, het Vakplan. Vakplan is gekoppeld aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2008. En natuurlijk is elke Vakgarage actief met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Een Vakgarage staat altijd klaar voor de klant met eerlijke tarieven. Vakgarage staat garant voor hoge kwaliteit, ten aanzien van de producten, service en dienstverlening. Vakgarage heeft zich in de loop der jaren professioneel ontwikkeld, met vertrouwen en kwaliteit als belangrijkste kernwaarden. Bij ons ben jij geen kentekennummer, maar een klant waar wij graag de tijd voor nemen. Onze medewerkers en monteurs worden regelmatig (bij)geschoold en hebben zeer uitgebreide vakkennis. Elke Vakgarage staat voor VAKMANSCHAP met hoofdletters.

Samen sterk

De ruim 230 Vakgarages hebben hun krachten gebundeld in een stichting: Stichting Vakgarage. Dit houdt in dat de franchisenemers zelf ‘eigenaar’ zijn van de stichting. Stichting Vakgarage heeft geen winstoogmerk. Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden te scheppen voor de individuele Vakgarage zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend van dienst zijn! De voordelen van de gebundelde (inkoop)kracht werken direct door naar de klant. Zo profiteer jij bijvoorbeeld direct van lagere prijzen voor onderdelen.

De 10 sterke punten van Vakgarage:

  1. Altijd een persoonlijke benadering
  2. Een exacte prijsopgave vooraf
  3. Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
  4. Lid van BOVAG
  5. APK-keuringsinstantie
  6. Gecertificeerd volgens Vakplan
  7. Vakmensen werken aan jouw auto
  8. Bij meerwerk altijd overleg met de klant
  9. Landelijk servicenetwerk
  10. Wij zorgen dat jij mobiel blijft

De zekerheden bij ALR:

  • 100% van onze klanten kan ons aanbevelen (60 beoordelingen)
  • Met in de afgelopen 12 maanden gemiddeld een 9,8 beoordeling op service, deskundigheid en prijs/kwaliteit
  • Jij komt bij ons nooit voor verrassingen te staan!
  • Jouw veiligheid staat bij ons met stip bovenaan
  • We zijn betrokken, eerlijk en volledig transparant.